Downloadeaza Windows 8 (developer preview)

Publicat pe 14 sept. 2011 - 15:44 de Mîrzac Iulian

Microsoft a lansat oficial Windows 8 versiunea pentru dezvoltatorii de aplicatii in cadrul evenimentului BUILD. Noua versiune vine cu un design fresh regandit in mare parte pentru a putea fi utilizat si pe tablete. Interfata grafica numita Metro este gandita pentru a fi utilizata si pe ecranele touch astfel: butoanele minimize, maximize si close au disparut si aplicatiile pot fi lasate in background intr-un mod standby, ecranul este impartit in mai multe module in care sunt afisate diferite informatii pe un fundal curat.

Bineinteles pe Desktop vom putea sa alegem daca dorim sa utilizam interfata clasica cu ferestre dar care si aceasta a suferit modificari.

Windows Explorer va  avea un alt Task Manager, interfata grafica va suferi modificari, iar browserul pe care-l va integra este Internet Explorer 10.

Nu in ultimul rand Windows promite o bootare mai rapida, dupa cum arata si o demonstratie a celor de la Microsoft in care aceasta se face extrem de rapid (vezi videoclipul de jos).

Download Windows 8 (developer preview)

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: