Dovada ca Google Docs va deveni Google Drive

Publicat pe 13 sept. 2011 - 18:52 de Mîrzac Iulian

TechCrunch a lansat un articol in care scrie ca domeniul drive.google.com apare intr-unul din fisierele care apartin proiectului Chromium alaturi de care se afla un mesaj care include denumirea Google Drive.

Codul sursa apartinand Google Docs defapt contine mai multe mesaje legate de Google Drive, iar toate au in comun un lucru: inlocuiesc mesajele care contin textul „Documens List” cu „Google Drive”. Exemplu: „items haved been removed from your Documents List” / „items haved been removed from your Google Drive”.

 

Acest lucru ne demonstreaza ca Google Docs List ar putea fi inlocuit cel mai probabil cu denumirea de Google Drive, Google Docs urmand sa existe in continuare dar ca aplicatie web pentru editarea de documente. Un alt indiciu este ca in ultimul an Google a permis si upload-ul de fisiere de formate diferite precum arhive, melodii, videoclipuri.

Ne trece prin gand ca daca se face un rebranding al serviciului poate Google va oferi si mai mult spatiu liber si aplicatii de sincronizare a datelor cu telefonul mobil si PC-ul, insa asta este doar o presupunere.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: