Aplicații noi în Windows Phone Store [09.02.2014]

Publicat pe 9 feb. 2014 - 20:14 de Mîrzac Iulian

Windows Phone Store

Nu am postat săptămână trecuta aplicațiile Windows Phone ale săptămânii, dar le-am integrat în acest articol pentru ultimele 2 săptămâni. S-au adunat câteva aplicații minunate în acest articol, se pare ca platforma Windows Phone se maturizează din ce în ce mai mult. Veți găsi aplicații și jocuri extraordinare deopotrivă.

Bing Travel Beta este o noua adiție la suita de aplicații brand-uite Bing aceasta fiind specializată pentru a oferi informații despre călătoria într-o anumită parte a lumii. Este ca un ghid de călătorie pentru tine.

Bing Travel Beta

GTA: San Andreas: nu-i trebuie nici o descriere este celebrul joc care a creat istorie pe PC şi consolă, merita cei 7 dolari pe care trebuie sa-i plăteşti pentru a instala jocul.

GTA San Andreas

Runtastic şi-a făcut intrarea pe Windows Phone cu cele mai importante aplicații de fitness disponibile pe iOS şi Android. Dacă nu ați mai luat contact cu ele, atunci le recomand. Le-am utilizat pe Android și pot fi utile pentru a ține cont de performanța ta sportivă.

Runtastic Push-Ups:

Runtastic Push-Ups

Runtastic Sit-Ups:

Runtastic Sit-Ups

Runtastic Pull-Ups:

Runtastic Pull-Ups

Runtastic Squats:

Runtastic Squats

Music Drop: Este o aplicaţie foarte simplă şi foarte utilă dacă asculţi muzică la telefon. Îţi permite să sincronizezi telefonul cu PC-ul prin intermediul reţelei Wireless de acasă. Ce poate fi mai frumos.

Music Drop

Bing Food & Drink Beta: este o altă aplicaţie Bing Suite şi îşi găseşte cele mai bune reţete pentru ceea ce te gândeşti să găteşti diseară.

Bing Food & Drink Beta

Podcast Picker: este o aplicație pentru a găsi cele mai interesante Podcast-uri pe Internet. Se pare că este una din cele mai bune.

Podcast Picker

4Blend: este o aplicaţie grozavă pentru cei care fac fotografii cu telefonul mobil. Este specială pentru generarea de fotografii HDR cu o disponibilitate foarte largă de opţiuni şi filtre. Folosește Nokia Camera SDK şi integrează o interfaţă grafica asemănătoare cu cea a aplicației Nokia Camera Pro

4Blend

Super Agent: este primul joc de acest gen pe care îl văd pe Windows Store. Este o idee de joc apărută iniţial pe iOS şi Android unde cu ajutorul GPS-ului, camerei foto şi giroscopului din smartphone utilizatorul va trebui să urmeze un quest în care trebuie sa meargă prin lumea reală (prin oraş să zicem) şi să caute indicii cu camera foto în locurile marcate pe harta de pe telefon. Folosind camera foto a telefonului te vei uita ca printr-un vizor pentru a gasi acele indicii. Aplicaţia folosește tehnologia Augmented Reality (realitate augmentată).

Super Agent

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: