Allview lansează vârful de gamă X1 Soul pe culoare albă

Publicat pe 9 feb. 2014 - 11:54 de Mîrzac Iulian

Allview X1 Soul AlbVârful de gamă X1 Soul lansat încă din toamna anului trecut de către Allview va fi disponibil în curând și pe alb. Va păstra aceleași specificații și funcții ca și prima variantă. Este primul telefon realizat de Allview cu design unibody, și integrează un procesor quad-core de 1.5 GHz, 2GB RAM, memorie interna de stocare de 32GB, ecran produs în Japonia JDI FullHD, camera foto principala de 13 MP si camera secundara de 5 MP. Este o configurație impresionantă față de ce lansau brandurile românești până acum pe piață. Este și primul smartphone din portofoliul Allview care este single sim, îmi place că vor să testeze și cum se va vinde un așa model.

„Succesul de care s-a bucurat X1 Soul, primul smartphone single SIM din portofoliul nostru, ne-a inspirat să le oferim utilizatorilor şi varianta albă a acestui terminal. Este unul dintre puţinele smartphone-uri albe cu display IPS OGS de pe piaţă”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

X1 Soul este primul telefon de la Allview care integrează o funcție de control al telefonului fără a avea contact cu acesta doar realizând gesturi în aer cu ajutorul Air Gesture. Nici ecranul sau nu a fost lăsat la voia întâmplării, display-ul de 5 inch este protejat de tehnologia Gorilla Glass 3 cea mai avansată tehnologie disponibilă pentru un smartphone la ora actuală care oferă protecție împotriva zgârieturilor și o protecție foarte bună împotriva șocurilor în care ați scăpa .

Dacă nu ai mai citit despre X1 Soul atunci afla ca este și un telefon destul de subțire cu o grosime de doar 7.9 mm și rulează Android 4.2 Jelly Bean. Ar fi frumos sa aducă și un update la Android 4.3 sau 4.4 ținând cont că este cel mai bun smartphone al lor însă trebuie să ținem cont că nu este cel mai simplu lucru de făcut pentru o companie însă doar așa vor putea să își obișnuiască clienții cu produsele lor premium demonstrând că pot oferi o calitate mult mai bună față de un telefon la 600-800 lei și dovedind că merită o investiție într-un smartphone mai scump.

Telefonul iese în evidență și cu funcțiile disponibile pentru camera foto: picture clear, fotografiere hands free, continuous shooting (99 de fotografii in 21 de secunde), 12 efecte beauty şi best picture.

Dacă simțeai că am omis ceva află ca este vorba de partea sonoră însă Allview nu a uitat de acest detaliu important pentru ca majoritatea preferăm să ascultăm muzică la telefon în detrimentul unui mp3 player pentru că asta înseamnă un dispozitiv în plus cărat de noi.

Amplificatorul Yamaha și sistemul DTS construiesc împreună o echipă foarte bună pentru a oferi sunet clar, de calitate, amândouă fiind ajutate de căștile incluse în pachet care asigură o fidelitate sonoră foarte bună.

X1 Soul poate comunica imaginile de pe ecran prin intermediul unui adaptor Smart2View asa cum fac majoritatea telefoanelor lansate în ultimele 6 luni inclusiv tabletele lor. Acesta se conectează la un SMART TV prin intermediul unui port HDMI.

Varianta albă va fi disponibilă începând cu prețul de 1499 Lei la magazinele online și retail din țară.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: