Ce ne paște viitorul apropiat, sau foarte îndepărtat !?

Publicat pe 15 feb. 2014 - 16:02 de Mîrzac Iulian

Exploatare Miniera Ilegala Congo

Astăzi va arăt un site foarte, foarte interesant. Se numește Future Timeline și ne oferă informații despre viitorul apropiat, 2014-2020 până chiar și pentru anul 2200 sau mai mult, dar să ne concentrăm pe viitorul apropiat că aici este partea interesantă. Site-ul conține informații despre lucruri care sigur se vor întâmpla în viitor sau bazate pe statistici aprofundate. Spun „sigur”  pentru că au o foarte mare probabilitate de a se întâmpla fiind bazate ori pe relațiile politice dintre țări, consum, creșterea populației și alte lucruri de acest gen. Sunt predicții de bun simț cum le-aș denumi eu.

Pe aceeași temă „viitorul” doar ca dispus într-un info-grafic imens am mai descoperit pe Internet la un moment predicții dispuse pe categorii mari, vezi imaginea de jos.

P.S. Fotografia nu are legătură foarte mult cu subiectul, totuși e pusă pentru a evidenția contrastul dintre ce predicții optimiste avem și prezent.

Open image in New Tab pentru imaginea la dimensiunea corectă.

Future of the World

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: