Windows 7 nu va fi lansat pana 2009, spune Microsoft. Poate 2011…

Publicat pe 29 ian. 2008 - 0:58 de Mîrzac Iulian

Microsoft

Microsoft dezminte stirea care circula pe toate site-urile despre noul sistem de operare Windows 7, firma din Redmond replicand ca mai degraba un nou sistem de operare va aparea in 2011.

Windows 7 este in „stagiul de planificare” si programarea va dura aproximativ trei ani. Microsoft nu a vrut sa comenteze despre presupusa „scurgere de informatii ” aparuta saptamana trecuta pe internet si desigur a respins orice implicatie in aceasta.

Nu putem spune nimic altceva, imaginati-va cum ar arata interfata unui sistem de operare dupa trei ani de acum inainte, cu Linux-ul care creste foarte mult si prinde cati mai multi utilizatori, deoarece devine pe zi ce trece mai compatibil si mai bun. Apple avanseaza cu noul lor sistem de operare deasemenea , dar suntem siguri ca Vista SP1 nu va fi ultimul lucru de zis despre aceasta generatie de sisteme de operare.

Acestea fiind zise confirmam ca stirea de saptamana trecuta cu imagini si clipuri despre Windows 7 a fost FAKE !!!

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: