Internet Explorer 8

Publicat pe 29 ian. 2008 - 0:34 de Mîrzac Iulian

Internet Explorer 8 Internet Explorer 8 a fost anuntat oficial din 2006 ca succesorul lui Internet Explorer 7, Microsoft anuntand cam tarziu ca va trece direct de la versiunea 7 la 8 si nu va mai scoate o versiune 7.5. Prima versiune beta a IE8 este planificata pentru mijlocul anului 2008. Exista dubii precum ca Internet Explorer 8 reprezinta viitorul browserelor avand in vedere evolutia de pana acum, dar pentru ca detine 75% din piata, este clar ca IE8 va avea un impact major in toata lumea.

Luna trecuta, Microsoft a anuntat suportul pentru CSS 2.1 a lui IE8 si Acid2. IE8 vrea sa atinga performantele celorlalte browsere precum Safari, iCab, Konqueror, Opera, Firefox 3.0 Beta si sa adauge noile standarde pentru paginile web.

„Progresul vine de fiecare data cu un cost. Si in cazul browserelor, utilizatorii nu tin cont de acest lucru ei avand nevoie de un browser care afiseaza paginile corect, fara erori si cat mai rapid. Cand o noua versiune apare pentru a rezolva anumite bug-uri sau interpretari gresite ale specificatiilor, utilizatorii migreaza catre alte browsere”, spune Aaron Gustafson.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: