Google si-a facut firma in Romania

Publicat pe 29 ian. 2008 - 20:52 de Mîrzac Iulian

Google        Filiala locala a Google Romania a fost stabilita temporar la adresa Bulevardul Aviatorilor, nr.43, sector 1, Bucuresti in cladirea firmei de avocatura Musat&Asociatii. Numarul de telefon cu care Google Bucharest figureaza pe site-ul Ministerului de Finante este acelasi cu cel al firmei de avocatura. „Acesta este un sediu provizoriu, infiintat de avocati pentru Google”, a spus luni un reprezentant al receptiei cladirii Musat&Asociatii. „Momentan in sediu nu exista niciun reprezentant al Google”, a mai spus sursa citata.

„Compania mama nu ne-a informat despre infiintarea firmei Google Bucharest SRL, dar acest lucru nu este ceva neobisnuit in relatia companie mama – reprezentanta locala”, a spus un purtator de cuvant al Google in Romania. Capitalul social este cel minim pentru infiintarea unei societati cu raspundere limitata, de 200 lei. Google este prezenta in Romania de la inceputul lui 2007. In luna martie, Radu Tudorache, fost director in cadrul arbitrului pietei telecom locale ANRC, a fost numit primul consultant din Romania al companiei americane.

Pe data de 17 aprilie, Google a anuntat oficial lansarea serviciilor de publicitate Google AdSense in Romania.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: