Vodafone România din nou certificată cea mai rapidă rețea de telefonie mobilă din țară!

Publicat pe 21 dec. 2016 - 9:07 de Mîrzac Iulian

Vodafone România este oficial cea mai rapidă rețea de telefonie mobilă de la noi. De data aceasta Speedtest face anunțul. Dacă până acum nemții de le P3 Communications nu v-au convins și nici OpenSignal atunci poate cei de la Ookla care au cel mai cunoscut serviciu de testare a vitezei de Internet, fie mobil sau fix.

Rezultatele a peste 500.000 de teste din al doilea și al treilea trimestru al anului 2016, efectuate de utilizatorii de telefoane mobile din România compatibile cu tehnologia LTE arată că rețeaua Vodafone România oferă cele mai mari viteze de download și de upload, precum și cea mai mică latență în transmiterea datelor.

Pe Speedtest s-au efectuat peste 1.14 milioane de teste în România pentru rețele de telefonie mobilă pentru a-și verifica performanța conexiunii mobile. Datele colectate arată că, de la începutul anului și până în prezent, Vodafone România are cele mai bune rezultate, cu viteze de download cu cel puțin 15% mai mari decât ale oricărui alt furnizor de telecomunicații mobile de pe piață.

„Rezultatele testelor au confirmat încă o dată că Supernet 4G+ este cea mai bună rețea din România, oferindu-le utilizatorilor noștri posibilitatea de a beneficia de servicii care se bazează pe cele mai noi tehnologii”, a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO al Vodafone România.

Jamie Steven, Vicepreședinte Executiv al Ookla, a apreciat rezultatele Vodafone România astfel: „Desemnarea premiului Speedtest are la bază viteza de acces la internet pe care utilizatorul real o experimentează în viața de zi cu zi. Folosind metodologia noastră riguroasă de măsurare și având o imagine cuprinzătoare asupra performanței conexiunilor de internet mobil din România, suntem în măsură să stabilim că Vodafone a oferit cea mai mare viteză de internet mobil clienților săi în al doilea și al treilea trimestru din anul 2016”.

Vodafone România a lansat Supernet 4G+ în septembrie 2016, care oferă utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experiență video HD pe mobil, acoperire mai bună în interior și securitate sporită, precum și cea mai extinsă acoperire 4G+, disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități.

Fie vorba între noi nu sunt convins că acoperirea este cea mai bună la ei, (în special în zonele mai puțin dezvoltate), dar asta e, nu le poți avea pe toate.

Tu ce rețea de telefonie mobilă consideri că este cea mai rapidă ?

  • Vodafone (60%, 3 Votes)
  • Orange (40%, 2 Votes)
  • Telekom (0%, 0 Votes)
  • DigiMobil (0%, 0 Votes)

Total Voters: 5

Loading ... Loading ...
Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Dorian 02/01/2017 at 12:58 - Reply

    Am atat Orange, cat si Vodafone, iar din cate am putut observa operatorul telecom din urma mentionat reuseste sa fie cu mult peste concurenta, iar asta nu doar in ceea ce priveste partea de internet mobil.

Postează un comentariu: