Urby – toate evenimentele din oraș într-un singur loc

Publicat pe 19 dec. 2016 - 8:45 de Mîrzac Iulian

Aplicații pentru petrecerea timpului liber sunt multe însă cele mai bine sunt puține pentru România. Urby a anunțat că își extinde acoperirea pentru mai multe orașe din țară. Acum aveți la dispoziție 16 orașe din România unde puteți găsi petreceri, workshop-uri, evenimente culturale, concerte,

„Am creat URBY pentru a ajuta utilizatorii să se bucure pe deplin de viața în orașul lor. URBY centralizează, organizează și clasifică mii de evenimente și locuri, astfel încât utilizatorii să le găsească pe cele relevante pentru ei, cu doar câteva click-uri. Vrem ca aceștia să afle tot ce se întâmplă în orașul lor, în perioada sărbătorilor și nu numai. Deja, ofertele de Sărbători sunt categoria cea mai frecvent accesată din aplicație.

Susținem și afacerile locale, ajutând organizatorii de evenimente și furnizorii de servicii să se promoveze și să comunice direct cu publicul din orașul lor. Astfel, sperăm să dăm o șansă în plus inițiativelor locale din cultură, divertisment, social, sport și dezvoltare personală, precum și să creștem atractivitatea orașelor din aplicație atât față de locuitorii lor, cât și față de turiști.

Practic, URBY se dezvoltă datorită implicării utilizatorilor – indivizi și business-uri, deopotrivă”, a spus Ionuț Munteanu, CEO URBY.

În trei luni de la lansare aplicația a acumulat peste 13.000 de evenimente, are înscriși 7500 de utilizatori și s-au înscris 500 de afaceri locale.

Orașele incluse în Urby momentan sunt: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Timișoara și Tîrgu Mureș. În topul orașelor cu cei mai mulți utilizatori sunt București, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Iași.

„URBY este o aplicație românească apreciată și pe plan european. Suntem deja prezenți în Olanda și Germania, iar anul viitor plănuim extinderea în Franța și Marea Britanie. Ne extindem în orice oraș în care primim un număr semnificativ de solicitări”, a completat Ionuț.

Este disponibilă pentru iOS și Android și organizează evenimentele după dată după locație și după categorii de interes. Dacă ai un eveniment / o afacere pe care vrei s-o înscrii în aplicație o poți face fie printr-o sugestie în aplicație, fie prin butonul de adăugare de pe site-ul lor.

Mi-a plăcut că dacă te hotărăști asupra unui loc ai acolo un buton prin care poți chema direct un Uber spre locație și te ajută să treci la fapte mult mai ușor.

Aplicația este bine structurată, are un design superb și conține toate informațiile esențiale despre locație cum ar fi: programul, telefonul, și pagina Facebook ori site-ul disponibil.

Există un sistem de recenzii și chiar informații despre modalitatea de plată la locație (dacă se poate plăti cu cardul).

Site

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: