Viitorul telecomunicației de la Alina Balean [Video]

Publicat pe 9 iun. 2014 - 14:48 de Mîrzac Iulian

Alina Balean o studentă româncă la Master la Universitatea New York în Programul pentru Telecomunicații Interactive a creat Smart Hoodie, un dispozitiv Arduino integrat într-o haină care îți va permite să efectuezi o serie de acțiuni cum ar fi trimiterea unui mesaj predefinit prin telefonul mobil sau

a 2015 Master’s candidate at New York University’s Interactive Telecommunication Program (ITP), has created a new smart clothing device called the Smart Hoodie.

Alina vă întreabă dacă v-ați gândit care ar putea fi viitorul înlocuitor al smartphone-ului. Smartphone-ul a înlocuit telefonul obișnuit și telefonul obișnuit a înlocuit Pager-ul. Telefoanele moderne oferă funcții variate precum mesagerie, mesaje multimedia, Internet, email, fotografie și o mulțime de aplicații complexe. Următoarea tehnologie de telecomunicație nu va fi un dispozitiv controlabil din mână și nu cu un ecran obligatoriu. Exemple deja apărute în piață sunt Google Glass și Smart Watch-urile lansate de Samsung, care aduc funcții complexe de comunicare fără a fi nevoit să ții în mână gadget-ul, dar multe dintre ele sunt doar extensii la telefoanele mobile.

Rucha Patwardhan și Alina Balean  amândouă studente la ITP în New York au transformat o haină obișnuită  cu ajutorul unui telefon mobil și un Arduino într-un Smart Hoodie.

Vedeți videoclipul !

Alina Balean

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: