Utok i700 cea mai ieftină tabletă cu procesor Intel !

Publicat pe 8 iun. 2014 - 14:07 de Mîrzac Iulian

Bogdan Georgescu, Intel

Intel și UTOK au prezentat astăzi i700, prima tableta din gama cu procesor Intel Atom la 1.2 GHz. Este o premieră pentru brandul lansat de furnizorul SKIN România, care are un start mai bun decât Allview privind impresiile despre produsele lansate, dar rămâne să vedem asta și pe termen lung.

Compania spune că ar fi mai rapidă cu 50% decât echivalentul unui procesor obișnuit dual-core din gama lor. Odată cu un nou procesor compania a lansat și prima lor tabletă cu Android 4.4 KitKat.

Ecranul este de 7 inch și rezoluție standard de 1024×600 (în rândul tabletelor ieftine), și mai include și o tehnologie denumită LVDS pentru economisirea de energie.

UTOK_i700_1

Planul Intel este să acopere fiecare categorie de preț  pentru fiecare dimensiune de tabletă, a spus Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel Romania si Bulgaria.

Mai jos aveți specificațiile oficiale transmise de Skin pentru produs, prețul oficial va fi de 299 Lei. Nu știu de ce va fi capabilă concret dar are un preț de vânzare extraordinar de mic pentru lansare.

Oferta de Tablete UTOK

Camil Perian, SKIN Media

UTOK_i700_3

Lansare UTOK (2)

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: