Roger Federer într-o reclamă Google Glass [Video]

Publicat pe 24 mai 2014 - 12:25 de Mîrzac Iulian

Cu toții iubim tehnologia, unii mai puțin alții mai mult, unii o adoptă mai greu alții mai repede, dar Google Glass din punctul meu de vedere nu va avea un mare succes. Și aici mă refer la faptul că nu se va cumpăra cum un produs nou Apple se cumpăra în milioane de unități după lansare chiar dacă avea un preț mare. Îmi plac cele mai noi tehnologii, accesoriile de fitness, dar Google Glass sincer nu este atât de util precum pare în materialele video mai ales pentru că nu sunt aplicații variate în acest moment.

Pare foarte util pentru filmare Poin of View, și poate pentru ghidare către destinație, însă pe lângă utilitate și prețul ridicat mai apare și problema de design. Designul mi se pare încă nefinisat și sunt deja știri că ochelarii Glass creează probleme cu ochii, deci probabil după mai multe versiuni, aplicații dezvoltate și o evoluție mare, timp în care și lumea se va obișnui cu ideea de a purta așa ceva probabil atunci se vor vinde în număr mare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: