Video editor puternic in browser – JayCut

Publicat pe 13 sept. 2010 - 0:57 de Tita Mihai

Daca ai nevoie sa editezi materiale video cand esti plecat de acasa si nu ai acces la programele tale de editare, poti folosi JayCut, un editor video web-based, fie ca ai nevoie sa faci cateva operatii simple precum copy-paste, tranzitii si inregistrare audio sau ai nevoie de ceva mai complex.
JayCut are destul de multe functii care pot fi folosite si poate fi comparat cu iMovie sau Windows Movie Maker. Puteti uploada si adauga fisiere video, audio si text si puteti face tranzitii. Puteti inregistra fisiere video si audio si direct de la microfonul sau camera dumneavostra web. Dupa ce ati terminat, va puteti publica fisierul video pe Youtube sau il puteti downloada in Pc-ul dumneavoastra in format H.264 Flash video, H.264 MPEG-4 sau Xvid AVI.

Exista si cateva minusuri, daca le putem numi asa, de exemplu tranzitiile trebui puse pe track-uri separate care se suprapun, puteti sa dati preview la fisierul video creat doar de la inceput, nu puteti da preview de la mijlocul fisierului de exemplu. Dar pentru o aplicatie pe care o poti folosi din browser este destul de puternica.
Trebuie sa va creati un cont (gratis) daca vreti sa va puteti salva sau modifica proiectele. Dar daca vreti doar sa il testati trebuie doar sa porniti demo-ul. Se pare ca JayCut are unele probleme cu browser-ul Firefox cand incercati sa downloadati fisierul creat, asa ca faceti un mic test in browserul dumneavoastra pentru a nu va trezi cu surpriza ca nu puteti downloada ce ati creat.

Jaycut - Panou de comanda

Jaycut - Panou de comanda

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: