Crysis 2 – Preview

Publicat pe 12 sept. 2010 - 23:05 de Tita Mihai

Crysis 2 este noul joc din seria Crysis, primul care se va folosi de motorul grafic CryEngine 3, este sequal-ul lui Crysis si al expansion-ului Crysis Warhead. Jocul va fi produs de Crytek si publicat de cei de la EA pe PC, PS3 si X360.

Data aparitiei: 22 martie 2011

Poveste

Este anul 2023, la trei ani dupa evenimentele din primul Crysis, orasele mari printre care si Londra si Rio au fost distruse. Protagonistul din primul joc se lupta acum cu corporatia Crynet Systems si cu extraterestri, pe strazile din Manhattan, oras si el victima al dezastrului. Identitatea personajului principal nu a fost data publicitatii dar este foarte probabil ca jucatorii sa intre din nou in pielea lui Nomad, protagonistul din primul joc.

Productie

Crysis 2 a fost anuntat pe data de 1 iunie 2009, el aflandu-se in productie inca din 2007. Studioul german Crytek GmbH producatorul primul Crysis se va ocupa de Crysis 2 „ajutati” fiind si de cei de la Crytek UK. Producatorii vor aduce jocul pentru prima data si pe console, si vor incerca sa ridice din nou stacheta in materie de grafica atat pe PC cat si pe console.
Versiunea pe PC va suporta DirectX 11 ceea ce ne duce cu gandul la o grafica foto-realistica pentru cei cu sisteme potente, Crytek incearca sa se intreaca pe sine in aceasta privinta si vrea surclaseze grafica din primul Crysis, care desi e aparut in 2007 inca face legea in materie de grafica si nu numai in 2010.
Crytek a anuntat ca Crysis 2 va avea cerinte de sistem mai mici fata de primul Crysis si ca va suporta 3D.

Gameplay

Puterile costumului din primul joc vor reveni, la aceastea sa va adauga o noua abilitatea, care ne va da informatii despre slabiciunile inamicilor si informatii despre civilii morti, X-ray vision si alte surprize.

Nanosuit 2

Noul costum Nanosuit 2 este creat de compania din joc „Crynet Systems”, acesta va suporta noi functii care vor putea fi upgradate pe parcurs in functie de stilul de joc al fiecarui jucator. Vor fi situatii in care ne vom putea folosi de mai multe functii ale Nanosuit-ului simultan si situatii in care nu il vom putea folosi deloc.

Cerinte de sistem neoficiale :

Procesor Intel – Intel Core 2 Duo (2.2GHz)
Procesor AMD – AMD Athlon 64 X2 4400+ procesor
Placa Video Nvidia – NVIDIA GeForce 8800 GTS
Memorie RAM – 2GB RAM
Spatiu Hard Disk – 10 GB
Direct X – 9

Crysis 2 se poate cumpara de aici.

Trailer

Gameplay

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Metadon 15/09/2010 at 08:39 - Reply

    Bestial, abia astept.10x

Postează un comentariu: