Nokia lanseaza trei noi smartphone-uri cu Symbian 3

Publicat pe 14 sept. 2010 - 23:17 de Mîrzac Iulian

Nokia a lansat astazi la Nokia World trei noi telefoane smartphone cu sistemul de operare Symbian 3: Nokia E7, Nokia C6 si Nokia C7. Pe langa acestea si Nokia N8 va mai avea Symbian 3 integrat care dupa cum declara reprezentantii Nokia va fi singurul model din seria N cu versiunea a 3-a a sistemului de operare.

E7 este un dispozitiv destinat utilizatorilor business, cu o tastatura completa de tip QWERTY, un display touchscreen de 4 inci cu rezolutie de 640×460 pixeli cu tehnologia Nokia ClearBlack care inlatura reflexiile ecranului pentru o vizibilitate mai mare cand folosim telefonul afara. Telefonul va fi dotat si cu o camera cu senzor de 8 megapixeli capabil sa inregistreze clipuri high-definition la rezolutia de 720p. Pentru stocare foloseste o memorie de 16 Gb si o memorie interna de 350 Mb. Ca o dotare business telefonul Nokia E7 vine cu posibilitatea de a crea prezentari PowerPoint, tot pachetul fiind disponibil la 495 Euro.

Nokia C6 are un display AMOLED de 3.2 inci deasemenea cu tehnologia ClearBlack, in timp ce modelul C7 are un display de 3.7 inci si o carcasa de metal inoxidabil si sticla. Amandoua telefoanele au camere foto cu 8 megapixeli cu blit dual LED si capacitatea de a inregistra clipuri high-definition 720p. Nokia C6 are o memorie interna de 340 Mb in comparatie cu Nokia C7 care are 350 Mb si alti 8 Gb pentru stocare. Memoria poate fi marita pana la 32 Gb cu ajutorul unui card microSD. Preturile celor doua telefoane sunt: 260 Euro pentru Nokia C6 si 335 Euro pentru C7. Toate aceste telefoane se asteapta a fi disponibile pana la finalul anului 2010.

Nokia E7

Nokia E7

Nokia C6

Nokia C6

Nokia C7

Nokia C7

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: