uTorrent a ajuns la versiunea 3.0

Publicat pe 22 apr. 2011 - 1:32 de Tita Mihai

Echipa din spatele popularului program uTorrent, a lansat versiunea 3.0 in varianta beta a celebrului client BitTorrent, aceasta versiune este cea mai puternica de pana acum si include foarte multe imbunatatiri atat pe partea tehnica cat si cu un nou look. Prima versiune a acestui client a aparut in 2005 iar acum a devenit cel mai folosit client BitTorrent, numarul persoanelor care il folosesc se ridica la peste 100 de milioane si numarul acestora continua sa creasca.

Printre noutatile cu care aceasta noua versiune de uTorrent se lauda se numara posibilitatea de a da un calificativ unui torrent sau de a va exprima pararea in legatura cu torentul respectiv. Cu aceste noii aditii uTorrent vrea sa intre in randul lumii, deoarece majoritatea celorlalte programe concurente deja aveau aceste functii incluse de ceva timp. Alta functie importanta si de folos este aceea de a putea viziona fisierele video in timp ce aceastea se downloadeaza cu ajutorul functiei „playback”. Versiunea uTorrent 3.0 beta o puteti descarca de aici.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. abe 23/02/2012 at 17:43 - Reply

    am avut o versiune a microtorrentului in care de exemplu,vroiam sa downloadez un cantec dintr-un fisier mai mare de pe internet,i-mi aparea o fereastra separata cu fiecare titlu al fisierelor din acel torrent,alegeam[bifam casuta libera]ce doream sa downloadez si descarcam numai cantecul,etc dorit.
    Poate sa i-mi spuna si mie cineva ce versiune era acel microtorrent?

    • Mirzac Iulian 23/02/2012 at 19:16 -

      Toate uTorrenturile pot face asta din ce stiu. Selectezi fisierele ori dupa ce incarci .torrent file-ul, ori din Tab-ul „File” de jos, dupa ce ai selectat torentul in lista.

Postează un comentariu: