Utilizatorii de telefoane Sony Ericsson Xperia primesc 50GB spatiu in cloud

Publicat pe 17 dec. 2011 - 22:35 de Mîrzac Iulian

Box.net deja a dat utilizatorilor de TouchPad, iOS si chiar utilizatorilor de telefoane LG cu Android 50GB spatiu gratuit de stocare in cloud, si acum au decis ca este cazul sa introduca facilitatea si pe Sony Ericsson Xperia. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi din Android Market aplicatia Box, dupa care sa te loghezi in contul tau de pe un telefon Sony Ericsson din seria Xperia. Apoi iti va aparea spatiul de stocare de 50GB.

Aceasta promotie are o perioada limitata, pana la finele anului viitor, deci care aveti Xperia Active, Xperia X10, Xperia Mini Pro, sau alte telefoane Xperia mai noi veti avea timp destul pentru a primi spatiul de stocare online mult dorit.

Cei care nu aveti marcile mai sus mentionate nu fiti dezamagiti, Box.net ofera oricum 5GB gratuiti pentru stocare, iar pentru Windows Phone exista SkyDrive sau daca nu, apelati la Dropbox disponibil pe iOS, Blackberry si Android.

Have fun !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: