Facebook Timeline pentru toti utilizatorii din lume !

Publicat pe 15 dec. 2011 - 23:04 de Mîrzac Iulian

Facebook avea de cateva luni planuri de a introduce un nou tip de profil regandit aproape in totalitate. In aceasta dimineata a fost anuntata disponibilitatea pentru toti utilizatorii de Facebook al noului profil Timeline. Timeline era disponibil si pana acum, se putea activa urmand cativa pasi simpli, insa profilul nu era vizibil pentru prietenii tai, doar pentru tine. Deci se putea doar testa.

Noul profil este public si poate fi activat de pe linkul Facebook Timeline sau puteti astepta pana pe 22 decembrie pana cand toate conturile vor trece pe noul layout de profil.

Cand Timeline va fi activat vei avea timp la dispozitie o saptamana sa verifici pozele, status update-urile si evenimentele pana cand vor intra in Timeline (Axa timpului), insa vei putea desigur sa setezi care informatii vor fi disponibile pentru prieteni si care pentru public.

De acum veti putea adauga si Life Events, care va ajuta sa marcati in Timeline cele mai importante momente din viata cu doar cateva clickuri.

Facebook Timeline

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Iulia 18/12/2011 at 23:35 - Reply

    Hey…va rog frumoss nu schimbati profilul!!!! Mie cel putin nu-mi place absolu deloc :(((( lasati ca cine vrea sa-si puna iar cine nu, nu!Suntem destui care nu agream noul profil asa ca va rog nu il schimbati…:(

Postează un comentariu: