Mai stiti Grand Theft Auto III ? Este disponibil pe iOS si Android !

Publicat pe 18 dec. 2011 - 20:12 de Mîrzac Iulian

Nu stiu cati sunteti fosti gameri, cati sunteti inca gameri, ce-i drept eu nu ma mai joc prea mult iar astazi am gasit o stire interesanta care-mi aduce aminte de unul din jocurile cele mai bune de-a lungul timpului – Grand Theft Auto. Pentru ca smartphoneurile din ziua de azi au ajuns la performante incredibile companiile producatoare abordeaza din ce in ce mai mult si acest segment asa ca Rockstar Games a trecut la treaba si ne-a adus Grand Theft Auto III pe platformele Android is iOS.

Veti putea explora binecunoscutele strazi ale Liberty City si veti putea face misiuni variate exact ca si in versiunea PC lansata acum 10 ani pe Playstation 2. Rockstar Games promite ore intregi de jucat, grafica imbunatatica la calitate HD, si bineinteles controlul jocului a fost adaptat pentru dispozitivele mobile cu touchscreen. Jocul nu este gratuit insa nici prea scump, costa 4.99$.

iOSAndroi Market

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: