SkyDrive devine mai simplu si eficient !

Publicat pe 1 dec. 2011 - 14:11 de Mîrzac Iulian

Binecunoscutul serviciu de stocare in cloud al lui Microsoft – SkyDrive – a primit ieri un update important care ajuta extraordinar de mult in utilizarea mai usoara a acestuia. Microsoft parea sa fi uitat de acest proiect insa odata cu acest update veti observa cat de simplu este acum sa mutati fisiere, foldere, sa redenumiti sau sa uploadati.

De la prima utilizare veti observa ca este aproape ca si Windows Explorer, pentru ca acum aveti optiuni la click dreapta pentru mutare foldere/fisiere, redenumire, download, share si embed. Cea mai tare functie noua insa este uploadul fisierelor/folderelor prin Drag and Drop direct in browser. Ba mai mult de atat, cand se face upload puteti da minimizare la upload ca tu sa poti face intre timp altceva in SkyDrive.

Si functia Share este mai simplu de utilizat si are mai multe functii pentru trimitere link prin e-mail, trimitere pe una din retelele sociale.

Am testat in Chrome 16 si Firefox 8 noile functii si merg perfect, fara erori sau alte inconveniente.

Va reamintesc ca pe SkyDrive aveti 25GB spatiu de stocare, iar pentru imagini si documente Office spatiu infinit. Cititi aici mai multe despre SkyDrive.

Videoclip Demo

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: