Uploadati clipuri HD in Picasa Web Albums

Publicat pe 12 nov. 2010 - 0:11 de Tita Mihai

De acum puteti face upload in Picasa Web Albums de fisiere video in format HD, daca pana acum erau suportate fisierele video cu rezolutie de doar 240p sau 360p, ei bine de acum puteti face upload, shara sau pastra la fisiere video cu rezolutia de 480p si 720p.

Iata aici un exemplu de material video HD uploadat in Picasa Web Album, durata lui este de mai putin de trei minute si a ocupat aproape jumatate din spatiul de depozitare gratuit de care beneficiam.

Exista si un inconvenient, nu putem face upload la fisiere video direct din browser, pentru moment se poate face upload doar din Picasa. In timp ce YouTube iti permite sa uploadezi filme de pana la 2Gb, Picasa Web nu are decat un spatiu de 1Gb pentru fotografii cat si pentru videoclipuri. Diferenta majora intre ele este ca YouTube nu are nevoie de un soft aditional precum Picasa Web Albums.

Problemele nu se termina aici, sa zicem ca doriti sa dati share doar la un videoclip din acel album. Picasa Web Albums nu permite sharing-ul decat pe tot albumul.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: