UPC cumparat de Orange !

Publicat pe 11 apr. 2008 - 23:56 de Mîrzac Iulian

Potrivit publicatiei online DealWatch, serviciu de stiri specializat pe fuziuni si achizitii, Orange, divizia de telefonie mobila a France Telecom, este in faza finala a unui acord de preluare a operatorului de Internet, telefonie fixa si televiziune prin cablu UPC Romania, divizie locala a grupului Liberty Global.

Surse apropiate negocierilor sustin ca vanzarea UPC Romania a fost deja aprobata de Orange si Liberty Global, conform DealWatch.

Orange Romania a infirmat aceste informatii.

Operatorul de telefonie mobila a raportat recent ca a depasit 10 milioane de clienti. Cel mai mare operator de telefonie mobila, dupa numarul de utilizatori, ofera servicii de telefonie mobila si fixa, respectiv internet mobil.

UPC Romania, al doilea operator 3Play, dupa numarul de abonati, ofera cablu si satelit TV, internet si telefonie fixa. La finele trimestrului trei al anului trecut, UPC Astral avea 1,31 milioane de abonati la serviciile de televiziune prin cablu, 98.000 de abonati la serviciile de acces la Internet si 51.800 la serviciile de telefonie fixa.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: