Dispozitive PC pentru Realitate Virtuala

Publicat pe 8 apr. 2008 - 20:42 de Mîrzac Iulian

            Site-ul de comert electronic www.itplaza.ro, proprietatea companiei SC A.M.G. SRL, lanseaza o noua sectiune – itPLAZA – Realitate Virtuala. – de unde se vor putea achizitiona echipamente 3D si accesorii pentru aceste echipamente.
Primele prezente in aceasta sectiune fac parte din gama „Head Mounted Displays” (Casti Virtuale) – ce ofera posibilitatea utilizatorului de a trai experiente „imersive” de neuitat. Casca virtuala VR920 – prin cele doua microdisplay-uri de rezolutie inalta, ofera in plus si imagini stereoscopice 3D oferind astfel posibilitatea utilizatorului de a interactiona cu aplicatiile virtuale intr-un mod cu adevarat 3D. Este compatibila cu placile grafice bazate pe chipset nVidia si suporta driverele stereo 3D nVidia, oferind astfel ocazia de a juca aproape orice joc in full 3D.

Casca IP230 de la Vuzix este solutia mobila ideala pentru pasionatii de filme. Practic ofera purtatorului un ecran mare portabil, cu diagonala de 1,12 metri si este compatibila numai cu video iPod.
Modelul AV230 de la Vuzix este solutia mobila ideala pentru pasionatii de filme care nu poseda neaparat un iPod, in schimb beneficiaza de orice dispozitiv audio/video cum ar fi DVD player portabil, personal media player, video iPod, camcoders sau telefoane mobile optiune video out.
Acumulatorul cu lithium ion permite functionarea in mod continuu timp de 5 ore iar designul ergonomic si greutatea foarte mica (aprox. 100 grame) asigura un confort perfect pentru o utilizare indelungata.

Sistemele sint disponibile la vanzare incepand cu 08 Aprilie 2008, pe www.itplaza.ro la sectiunea itPLAZA – Realitate Virtuala.

DESCRIERE PRODUS Casca Virtuala iWear VR920:

1. Casca Virtuala iWear VR920 Stereo 3D;
2. Rezolutie 1024 X 768 pixeli;
3. Camp vizual 32°;
4. Sunet stereo;
5. Garantie 12 luni;

PREZENTAREA PRODUSULUI:

Casca iWear VR920, este un produs medaliat la CES 2007, sectiunea inovatii.

Designul acesteia este orientat catre gameri. Avand incorporat microfon si head tracker cu 3 grade de libertate, aceasta casca virtuala este ideala pentru a te lansa intr-o experienta imersiva de neuitat.

VR920, prin cele doua microdisplay-uri de rezolutie inalta, ofera in plus si imagini stereoscopice 3D oferind astfel posibilitatea utilizatorului de a interactiona cu aplicatiile virtuale intr-un mod cu adevarat 3D. Este compatibila cu placile grafice bazate pe chipset nVidia si suporta driverele stereo 3D nVidia, oferind astfel ocazia de a juca aproape orice joc in full 3D.

Daca adaugam si faptul ca aceasta casca virtuala este foarte usoara (numai 85 de grame) si confortabila obtinem un produs VR de exceptie.

CERINTE SISTEM (pentru utilizare PC sau notebook):

— Calculator compatibil IBM PC sau notebook cu port USB;
— Placa video cu chipset nVidia (pt. efecte stereo 3D);
— Windows XP;
— Unitate CD-ROM sau DVD;

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: