Flickr.com porneste pe urmele YouTube

Publicat pe 11 apr. 2008 - 23:59 de Mîrzac Iulian

        Flickr ofera de marti posibilitatea de a incarca clipuri video, miscare considerata de analisti ca fiind tardiva in conditiile in care YouTube detine deja o cota de piata covarsitoare pe segmentul video. Ultima miscare introdusa de Yahoo pe portalul foto reprezinta cea mai recenta incercare a companiei de a depasi competitorul direct Google, a scris Wall Street Journal.

In incercarea companiei de a evita fuziunea cu cel mai mare producator de software global, Yahoo a lansat in ultima perioada mai multe aplicatii si servicii software online pentru a revitaliza business-ul.

Noua tehnologie introdusa de Yahoo pentru Flickr vizeaza utilizatorii amatori care doresc sa publice videoclipuri pe portal.
Doar utilizatorii care platesc 24,95$ pe an au posibilitatea sa transfere pe portal videoclipuri, insa oricine este inscris pe Flickr le poate urmari.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: