Un nou Video Editor de la YouTube

Publicat pe 16 sept. 2011 - 0:32 de Mîrzac Iulian

Google a adaugat o noua functie in YouTube care este menita sa ajute utilizatorii pentru a crea materiale video mai bune. Toata lumea va avea acces la un video editor simplificat in meniul de deasupra oricarui videoclip uploadat de tine pe care-l vizualizezi. Nu este la fel ca si Video Editorul care se poate accesa prin TestTube si care poate uni mai multe videoclipuri.

Acest video editor ofera doar cateva functii de baza: trim, rotire, stabilizare digitala, setari pentru contrast, saturatie, culoare si mai sunt doua sectiuni speciale: una pentru efecte video, si una pentru inlocuire coloana sonora.

Exista o fereastra comparativa unde vezi efectul aplicat, iar daca nu iti place rezultatul poti sa anulezi efectul cu butonul revert to original. Deasemenea materialul video original ramane in cont dupa ce salvezi efectele, pe post de backup.

De mentionat este ca numarul de vizualizari va putea fi pastrat pentru videoclipurile cu sub 1000 de clickuri, videoclipurile care depasesc valoarea asta vor trebui salvate ca un nou videoclip.

Prezentare

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: