Evenimentul Samsung Unpacked pe 1 Martie!

Publicat pe 3 feb. 2015 - 9:13 de Mîrzac Iulian

Samsung Unpacked 1 Martie 2015Pe 1 Martie Samsung va ține evenimentul Unpacked care an de an sau chiar de două ori pe an se desfășoară pentru a prezenta diferite produse presei din toată lumea. Galaxy S6 sau S Edge, nu avem decât fragmente de informații despre ce ar putea fi. Ce știm sigur este că Samsung cu toate că a avut vânzări mai mici decât ale Apple nu se va da bătută cu una cu două. Eu mă aștept să prezinte noi smartphone-uri care vor integra tehnologii noi, și caracteristici noi inspirate din cerințele publicului.

Cu întrebarea What’s next încearcă să ne stârnească curiozitatea compania, din imagine nu mă duce cu gândul decât la Galaxy Edge care a avut ecranul curbat pe muchia dreptă de unde puteai lansa prin atingere, sau poate Galaxy S6 va fi un smartphone cu un nou design, contrar zvonurilor.

Mi-ar plăcea să văd mai multă inovație în design de la Samsung, bănuiesc că vor folosi metal ca și pe Galaxy Alpha, au văzut că HTC și Apple vând, ei au folosit aproape doar plastic pentru design-ul smartphone-urilor lor. Posibil ca memoria RAM să crească chiar la 4GB, iar procesorul să fie Exynos, pentru că producătorul anunțat de Qualcomm că ar fi renunțat la colaborare ar putea fi Samsung.

Foarte probabil se va face video streaming ca și anul trecut pe pagina lor de YouTube, așadar salvați link-ul către canalul lor.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: