Transfera fisiere direct catre alt calculator cu 3 click-uri prin Dushare

Publicat pe 6 sept. 2010 - 17:12 de Mîrzac Iulian

De acum pana pe 11 / 12 septembrie la sfarsitul vacantei chiar ca nu mai scriem nici un articol.  Daca doriti sa transferati un fisier unui prieten si prin messenger nu merge ori fisierul este prea mare pentru email sau trimiteti fisierul cuiva care are un firewall. Intrati pe Dushare, unde puteti transfera in mod peer-to-peer prin intermediul browserului atat de repede pe cat merge sa uploadezi prin conexiunea ta. Dushare face procesul de transfer de date intre 2 computere extrem de simplu. Intrati pe Dushare, alegeti fisierul, alegeti daca doriti o parola pentru a proteja transferul, si apoi transmiteti mini link-ul prietenului tau. Daca pot intra pe o pagina web si sa downloadeze un fisier oarecare inseamna ca pot lua si fisierul pe care il trimiti tu. Dushare deasemenea include si o functie de chat, pentru a putea comunica cu acea persoana in lipsa messengerului. Dushare este un serviciu gratuit si nu necesita crearea unui cont, insa cel mai important lucru este ca fisierele nu au limita de marime pentru ca datele in acest caz nu sunt puse mai intai pe server si dupa asta se iau de pe server ci se iau direct de la un calculator la altul.

Daca aveti si voi alte aplicatii web mai performante sau mai cool de transferare a fisierelor scrieti un comentariu sau un e-mail.

dushare

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: