In 2011 “Porcii vor zbura” !

Publicat pe 9 sept. 2010 - 23:17 de Tita Mihai

Presedintele 3D Realms George Broussard declara intr-un interviu acordat in 2006 pentru 1Up ca Duke Nukem Forever va fi gata „cand porcii vor zbura”. Se pare ca in 2011 acestia isi vor lua zborul si mult asteptatul Duke Nukem Forever va vedea lumina zilei, asta daca e sa ne luam dupa cei de la 2K Games care au anuntat oficial aparitia acestuia in cadrul Penny Arcade Expo 2010.

Duke Nukem Forever este in stadiul de productie si la el lucreaza 2K Games si Gearbox Software. Sa speram ca cei de la 2K Games, care detin acum drepturile de publicare a jocului se vor tine de cuvant si in 2011 vom vedea DNF, ca doar a trecut destul timp de cand a fost anuntat de 3D Realms dezvoltatorii originali ai jocului, din 1998.

Exista posibilitatea ca Gearbox sa lanseze o versiune demo a jocului in acesta an, pentru ca jocul este practic in varianta gold, mai existand totusi unele bug-uri care trebuie rezolvate si anumite imbunatatiri care trebuie implementate. Norocosii care au participat la Penny Arcade Expo 2010, si au trecut pe la standul 2k Games si Gearbox au putut juca un demo de 15 minute. E posibil sa asistam la inceputul unei serii de jocuri care il vor avea ca protagonist pe Duke.

Cu peste 13 ani petrecuti in stadiul de productie si peste 20 de milioane de dolari cheltuite, Duke Nukem Forever este unul din cele mai asteptate titluri din ultimii ani. De cand a fost anuntat au existat mai multe zvonuri privind data de lansare, sa speram ca 2011 va fi cu noroc.

Gearbox declara ca jocul va fi lansat atat pe PC cat si pe consolele Sony Playstation 3 si Microsoft Xbox 360, in 2011.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. brunetu 07/02/2011 at 08:32 - Reply

    Ei… dar speranta nu moare niciodata :))… cel putin cu STALKER asa s-a intamplat.. ca fusese anuntat inca din 2001 si tot l-au taraganat… eu nu credeam ca o sa mai apara, dar na, cele mai intarziate jocuri au fost si cele mai muncite si bine realizate (din pacate unii au asa niste idealuri pentru jocurile pe care le planuiesc, ca le-ar lua mai multe vieti sa realizeze jocul).

Postează un comentariu: