BitLet – downloadati torente fara client BitTorrent

Publicat pe 2 sept. 2010 - 13:11 de Mîrzac Iulian

BitTorrent a devenit cea mai utilizata metoda de partajare a datelor din lume, fiecare dintre noi putand downloada filme, programe, jocuri, si alt continut. Cu toate astea setarea unui program client pentru BitTorrent, setarea retelei, downloadarea datelor si impartasirea datelor mai departe catre alti utilizatori poate fi o treaba putin cam dificila pentru incepatori.Va prezentam BitLet.org o aplicatie web inca in teste, insa functionala si care poate fi utilizata de oricine datorita simplitatii acesteia. Tot ceea ce trebuie facut pentru a porni download-ul unui torent este sa copiati link-ul unui torent si sa-l lipiti in casuta dupa cum arata si in imagine, si sa apasati Download Torrent. Aplicatia web foloseste tehnologia Java de la Sun, deci va trebui sa o aveti instalata pe aceasta pentru a functiona.

Aceasta aplicatie web este utila mai ales daca folositi temporar un PC si nu vreti sa instalati un client BitTorrent pe acel calculator, ori pentru ca nu aveti voie sau pentru ca veti downloada doar un singur torent.

BitLet.org

BitLet.org

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Razvan 07/01/2011 at 11:48 - Reply

    Acest articol este foarte bun , si foarte folositor . L-am descoperit eu un pic tarziu , dar nu e nici o problema , mai bine acum decat niciodata.

    • Mirzac Iulian 07/01/2011 at 11:51 -

      Oh Salut Fester ! Tu ai votat placa video ? :)

Postează un comentariu: