Top aplicații Android lansate în Mai 2015

Publicat pe 4 iun. 2015 - 8:38 de Mîrzac Iulian

SnapMeUp

Astăzi publicăm lista aplicațiilor Android lansate sau updatate din luna Mai. A fost o lună destul de aglomerată, au intrat aplicații pe care mai mulți le așteptau ca: Periscope de la Twitter, a venit un upgrade important la Flickr și QuizUp ca pe iOS cum ați văzut ieri. Mai jos vedeți lista completă cu cele mai noi aplicații, sunteți liberi să adăugați alte aplicații în comentarii pe care le-ați descoperit și v-au plăcut.

Snap Me Up

Este o idee de aplicație de care nu am mai auzit. Este o aplicație cu care poți seta o alarmă să te trezească dimineața dar care să o poți opri doar dacă faci un selfie. Cam asta e. Poți după o vreme să vezi și o animație a tuturor fotografiilor pe care le-ai făcut când te-ai trezit.

Snap Me Up

Periscope Android

Periscope

Aplicațiile de live streaming instant au explodat de la începutul anului. Meerkat a fost primul care s-a remarcat înregistrat un număr considerabil de utilizatori care transmiteau fie de la evenimente fie avea niște mini show-uri în care vorbeau pe diferite teme. Twitter, rețeaua de socializare pe care era bazat serviciul Meerkat nu a stat mult pe gânduri și a dezvoltat rapid o aplicație proprie de live streaming numită Periscope. Inițial a fost disponibilă pe iOS însă cum pe Android sunt utilizatori mai numeroși Periscope nu a întârziat foarte mult să apară și în luna Mai a fost lansat.

Deci poți transmite live utilizând camera și microfonul, sau poți doar să urmărești oameni care transmit live.

Periscope

Mistaken

Mistaken photo

Mistaken este o altă aplicație de photo sharing însă care aduce în prim plan iarăși ideea de a trimite fotografii către străini și de a primi o alta în schimb, totul în mod anonim. Imaginile pot fi văzute doar odată, iar pozele tale sunt trimise către alte persoane, nu le mai poți vedea odata ce au fost trimise. Nu vei avea nevoie nici de un cont pentru a face asta. Are ceva din Chatroulette în el :).

Mistaken

Lenka

Lenka

Lenka este o aplicație de executare fotografii alb-negru cu zeci de funcții utile. Focalizare manuala / automată, nivelul de negru / alb și alte setări precum încadrarea fotografiei. Nu poți utiliza camera frontala cu această aplicație, probabil creatorii nu-și doresc să vadă prea multe selfie-uri alb-negru.

Lenka

Verificați update-urile la Google Now și Google Photos două aplicații updatate imediat după evenimentul Google I/O 2015 și care au adus funcții interesante.

Urmărește tag-ul: Aplicatii Android dacă vrei pe viitor să primești cele mai interesante aplicații lansate sau updatate și înscrie-te la Newsletter în meniul din dreapta.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Gadgetlab 04/06/2015 at 13:13 - Reply

    Dintre aplicatii, Periscope si Mistaken photo mi se par cele mai interesante. Personal destul de rar mai instalez pe telefon aplicatii noi, am o lista prestabilita pe care o folosesc de ceva timp. (Ex – CPU-Z, Clean Master, News Republic, Appy Gamer, BBC News, IMDB, 9GAG, Twitch etc)

Postează un comentariu: