Allview angajează fostul șef pe telecom & IT Samsung Electronics România

Publicat pe 5 iun. 2015 - 8:20 de Mîrzac Iulian

Sediu Visual FanCompania din Brașov: Visual Fan este hotărâtă să crească și peste hotare. Alexandru Munteanu fostul manager pe divizia telecom și IT al Samsung Electronics România preia conducerea Diviziei External Markets Allview. În acest moment Allview distribuie telefoane, tablete și alte gadgeturi în 14 țări însă își dorește să crească vânzările atât în regiunile în care activează deja dar și pe piețe noi unde vor găsi oportunități.

„Continuăm strategia de extindere a brandului Allview în afara României și ne bucurăm să avem în echipă pe unul dintre cei mai experimentați profesioniști din industria telecom. Avem astfel o nouă provocare, de a adapta și aplica formula de succes din plan local în noi regiuni, dar și de a dezvolta produse și servicii personalizate pentru acestea.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Visual Fan.

Alexandru Munteanu are o experiență de 16 ani în industrie, în afară de Samsung Electronics România a lucrat în companii precum: Germanos Telecom România și Cosmote România (Sales & Operations Manager) dintre care 10 ani în Management.

„Sunt onorat să mă alătur unei echipe de profesioniști cu experiență vastă pe piața de profil din România, pentru a consolida și dezvolta poziția deținută de Allview în prezent pe piețele externe, dar și pentru extinderea în noi regiuni. Am încredere că vom oferi tot mai multor consumatori din Europa experiențe și produse de calitate, adaptate specificului și cerințelor fiecărei regiuni.”, a declarat Alexandru Munteanu, International Business Development Director Allview.

Allview nu a părut niciodată o companie care a așteptat să vină succesul peste ei, s-au zbătut foarte mult până să atingă nivelul de vânzări pe care l-a înregistrat până acum. Știu din experiența din comerțul online cum se făceau negocierile pentru vânzări, promoții, stocuri, pot să spun că aveau oameni de vânzări buni, și dacă produsele lor nu au fost întotdeauna excepționale (cazuri de garanții sunt destule, însă compania le rezolvă direct la ei la sediul din Brașov), au venit și cu produse care au oferit o experiență bună spre foarte bună. Seriile Viper și Soul sunt cele care s-au remarcat cel mai mult prin calitate.

Așteptăm noi vești din partea companiei!

Alexandru Munteanu

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: