Top aplicații iOS lansate în Mai 2015

Publicat pe 3 iun. 2015 - 9:53 de Mîrzac Iulian

QuizUp iOS

QuizUp

Este acel joc de cunoștințe generale, unii dintre voi trebuie să-l cunoașteți este poate cel mai interactiv joc de cunoștințe generale disponibil pe smartphone-uri acum. De ce îl menționăm în topul lunii Mai ținând cont că a fost lansat în 2013? Pentru ca acum a primit un redesign important care pune accent și mai mare pe interacțiunea cu alți utilizatori. Acum vei putea să cauți oponenți după criterii de: vârstă, sex, interese și locație. Mai mult de atât acum quizup se poate juca și în browser. Spuneam mai devreme că va pune accent pe interacțiunea dintre oameni pentru că acum orice achievement primești îl poți împărtăși pe rețelele de socializare, iar contul de quizup arată acum ca interfața Twitter unde apare un timeline cu ce ai realizat în joc.

QuizUp

WiFi Mapper iOS

WifiMapper

Și prima aplicație utilă din această lună. Este o aplicație care îți va spune unde găsești rețele WiFi disponibile gratuit. Mai mult de atât ajuți la descoperirea rețelelor deoarece poți marca un hotspot la care ești conectat ca fiind gratuit sau privat (cu plată). Bănuiesc că vă poate ajuta în situații limită în care veți avea nevoie de o conexiune rapidă de Internet. Informații sunt preluate și de pe Foursquare pentru a ști mai exact unde este un local, și pentru sincronizarea comentariilor.

Cel mai de folos bănuiesc că va fi pentru voi cei care mai călătoriți prin țări străine anul acesta și nu doriți să cheltuiți zecile de euro pe Internet într-un city break în Europa. Aplicația se laudă cu 500 de milioane de locații salvate.

WifiMapper

Sunrise iOS

Sunrise

Chiar ieri am avut o întâlnire cu cineva care utilizeaza Sunrise, iar pentru strecurarea în programul său mi-a fost trimis un link care mă ducea către orele la care ar putea fi disponibil. Am dat click pe ora de întâlnire și cam atât trebuia făcut. Aplicația este deținută de Microsoft și a primit un update luna mai. Este o aplicație cu un design nou pentru calendar care este foarte util pentru stabilirea întâlnirilor. Se poate conecta la zeci de alte servicii de organizare, de serviciu, etc.

Acest update aduce programul tv in calendar adică poți alege show-ul preferat și te anunță când rulează la televizor.
Sunrise

Bleep

BitTorrent Bleep

Este o nouă aplicație cu care poți transmite mesaje și imagini într-un mod mai sigur decât pe alte servicii pentru că este o conexiune P2P (peer to peer) care apoi dispar după ce sunt citite / vizualizate. Cum siguranța este una din marile probleme ale internetului, aplicația poate fi o unealtă bună pentru transmiterea de informații sensibile care nu ai vrea să ajungă pe Internet. Userul este ascuns cât timp mesajele sunt vizibile.

BitTorrent Bleep

https://www.youtube.com/watch?v=2cbH6RCYayU

 

 

Urmărește tag-ul: Aplicatii iOS dacă vrei pe viitor să primiți cele mai interesante aplicații lansate sau updatate într-o lună și înscrie-te la Newsletter în meniul din dreapta.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: