The Martian: Bring Him Home produs în colaborare cu studioul Amber din România

Publicat pe 10 nov. 2015 - 8:09 de Mîrzac Iulian

The Martian - Bring Him Home

The Martian: Bring Him Home este jocul produs de Fox Digital Entertainment, divizia Twentieth Century Fox care dezvoltă aplicații și jocuri împreună cu Little Labs, un studio de jocuri independent din Los Angeles. Aceștia au lucrat împreună cu studioul Amber din România timp de 2 luni pentru a implementa jocul și pe platforma Android.

Exact ca în filmul The Martian ești specialist NASA și ești singura legătura dintre Mark Watney care rămâne blocat pe Marte. Ești persoana care trebuie să-l ajute să rezolve o serie de probleme care par imposibil de rezolvat pentru a supraviețui și pentru a păstra contactul cu Pământul.

Prin deciziile pe care le iei în joc stabilești și șansele de supraviețuire a lui Mark. Astfel de jocuri îmi plac cel mai mult pentru că firul jocului ar trebui să fie ușor diferit la fiecare utilizator în parte.

“Este încă un proiect cu care mă mândresc, pentru că a ieșit din calculatoarele echipei noastre și a ajuns direct pe telefoanele sau smartwatch-urile oamenilor din lumea întreagă. Nu este nici primul, dar nici pe departe ultimul proiect de acest gen, pentru că am reușit să strângem o echipă de oameni de top și suntem într-o continuă recrutare, iar oportunitățile nu ne lipsesc” a declarat Dragoș Hâncu, fondatorul Amber Studio.

Studioul Amber a fost lansat acum 2 ani, primul client fiind reprezentat de Disney Interactive. Studioul a pornit cu o echipă de numai 3 oameni, a ajuns la 170 de oameni în prezent și se află într-un continuu proces de recrutare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Mîrzac Iulian 10/11/2015 at 14:37 - Reply

    Eu am auzit ca e boring in anumite momente filmul. Oricum o sa ma duc sa-l vad cat mai repede :D

  2. sorin 10/11/2015 at 13:57 - Reply

    filmul a fost super, probabil cel mai bun film văzut anul acesta. o să fie interesant dacă și aplicația/jocul se va ridica la un nivel similar. era interesant dacă lansau aplicația în anticiparea filmului, ceva de genu prepping the mission, ca să fie un mediu integrat.

Postează un comentariu: