Top aplicații iOS lansate în Octombrie 2015

Publicat pe 8 nov. 2015 - 10:17 de Mîrzac Iulian

Nu am mai reușit să postez articolul de luna trecută cu cele mai noi și mai interesante aplicații lansate pentru platforma iOS, dar acum a venit momentul pentru un nou articol. Se apropie cu pași repezi finalul de an și deja mă gândesc care vor fi aplicațiile anului :D.

Să vedeți ce aplicații am găsit pentru articolul dedicat lunii Octombrie.

Lightroom 4.4

Lightroom

Adobe Lightroom nu este nou în nici un caz, însă acum îl vei putea folosi fără un abonamnet la Adobe Creative Cloud. Probabil și-au dat seama că se limitează foarte mult la numărul de utilizatori, iar scopul aplicațiilor de pe platformele mobile în special pentru marile companii cum sunt Adobe este acela de a aduce popularitate și de a atrage și mai mulți utilizatori pentru soluțiile lor software.

Este compatibilă cu iPhone sau iPad și funcționează și în mod offline odată cu această schimbare.

Lightroom

Boomerang iOS

Boomerang

Este o combinație între Vine, Instagram. Poți crea materiale video care par că nu se termină niciodată. Are un singur buton, cel cu care faci GIF-ul. Înregistrează o secundă – da ați citit bine – care apoi este mixată și reluată astfel încât să ruleze 4 secunde. Un nou mod de a crea și împărtăși GIF-uri.

Este creată de Instagram (Facebook).

Boomerang

YouTube Gaming

YouTube Gaming

Google cu al său YouTube Gaming a intrat acum și în lumea iOS. Twitch nu știu ce face sunt convins că nu vor fi greu de dat jos, dar o companie mare ca Google are puterea aceasta.

Este impresionant cum a evoluat tehnologia software, acum te poți înregistra pe tabletă sau iPhone în timp ce te joci, și înregistrezi și ecranul dar și pe tine, și asta fără să te chinui prea mult. Înainte puteai folosi ori o cameră ori un PC cu o configurație puternică și internet rapid.

Pentru cei care nu vă jucați sunt sigur că ați trecut deja peste această aplicație dar voi cei care vă jucați cred că sunteți în faza în care se instalează aplicația :).

YouTube Gaming

Minecraft Story Mode iOS

Minecraft: Story Mode

Acesta este o altă aplicație legată de jocuri. Minecraft este jocul care a făcut istorie fiind downloadat pe PC în milioane de exemplare, între timp jocul fiind cumpărat de Microsoft. Împreună cu Telltale Games au lansat această nouă versiune în care vei urma o poveste în comparație cu jocul obișnuit în care ești liber să faci ce dorești.

Jesse personajul din joc va trece printr-o aventură. În acest prim episod (cum ne-a obișnuit Telltale Games) va trebui să salvăm lumea de către un monstru.

Fiecare episod va avea prețul fix de 4.99 dolari, dar cum jocurile făcute de Telltale Games de până acum au fost reușite mă aștept și acesta să fie unul bun.

Minecraft: Story Mode

Plume iOS

Plume

Plume este o aplicație de smartphone diferită de ce ați mai întâlnit. Cu ajutorul ei vei putea ști nivelul de polen din aer și dacă condițiile de poluare din oraș sunt bune pentru alergat, plimbat sau ieșit la picnic. Bucureștiul nu este pe lista, însă te va ajuta în cazul în care călătorești și vrei să știi cum sunt condițiile din acel oraș.

Spre exemplu: Istanbul, Budapesta, Bratislava, Varșovia, sunt orașele din regiune și sunt cele mai poluate. Londra, Paris, Toronto, sunt capitalele semnalizate cele mai puțin poluate și cu polen mai puțin.

Cu ajutorul datelor istorice îți este afișată chiar și estimare a poluării. Cel mai probabil statistica este în primul rând legata de traficul de mașini din oraș.

Plume

Medium iOS

Medium

Medium a primit un upgrade la interfața grafică, nu doar la site ci și la aplicațiile mobile pe care le are. Updateul încearcă să ușureze și mai mult modul prin care poți scrie articolele „din mers”.

De acum vei putea vedea și statisticile direct din aplicație pentru articolele scrise de tine.

Medium

Waze iOS

Waze

Aplicația Waze pentru iOS a primit un mare update, chiar înaintea celui pentru Android, probabil pentru că numărul de utilizatori sunt mai mulți pe iOS. Redesignul schimbat complet aduce și schimbări de workflow. Concret, vei putea face diferite acțiuni fără să mai apeși de multe ori pe ecran. Deci îți va fi mult mai ușor să o folosești.

Alte lucruri notabile sunt: hărțile au alt design, alerte, panoul pentru timpii estimați primesc noi opțiuni.

Waze

Assembly iOS

Assembly

Cu această aplicație poți crea ușor imagini cu un design interesant aplicând forme predefinite, mai multe straturi și asta chiar dacă nu ești designer. Bineînțeles trebuie să ai un pic de simț estetic, însă simplifică modul prin care poți crea grafică. Mai mult de atât ești întrebat la început dacă ești la nivel începător, mediu sau avansat când este vorba de design.

Sunt 200 de forme disponibile însă poți cumpăra în plus alte pachete cu forme din aplicație. Formele vor putea primi diferite proprietăți precum transparență grosime, umbre, etc.

Assembly

Urmărește tag-ul: Aplicatii iOS dacă vrei pe viitor să primiți cele mai interesante aplicații lansate sau updatate și înscrie-te la Newsletter în meniul din dreapta.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: