Tastatura Microsoft pentru Android Wear

Publicat pe 14 oct. 2014 - 9:03 de Mîrzac Iulian

Tastatura Microsoft Android Wear

Pentru ca în acest moment accesoriile electronice de purtat cum sunt smartwatch-urile, brățările fitness inteligente, etc. sunt pe val, nici o companie mare nu-și dorește să rămână în urmă, mai ales Microsoft care nu are cea mai bună performanță economică în ultimii ani, și nu s-a impus în segmentul de smartphone-uri. Așadar fie că a fost influențată de Nadella sau nu departamentul de R&D de la Microsoft a reușit să creeze o aplicație care înlocuiește pe device-urile care folosesc Android Wear (smartwatch-urile momentan) tastatura originală.

Analog Keyboard, cum a fost denumită îți permite să introduci caracterele pentru compunerea unui mesaj desenând pe ecran literele. Dacă nu vi se pare foarte eficient, priviți videoclipul de mai jos și veți vedea că funcționează destul de bine, recunoscând literele conturate pe ecran.

Aplicația suportă ecranele de 320×320 pixeli ca pe Motorola Moto 360, au mai fost făcute astfel de aplicații însă aceasta pare să fie cea mai bună. Bineînțeles că scrierea mesajelor prin dictare este mai comodă și rapidă, dar ce poți face când ești în public unde este zgomot, sau vrei să transmiți mesajul fără să audă cei din jur.

Microsoft Analog Keyboard Download

Recent Microsoft a disponibilizat o parte din personalul Microsoft Research, parte din planul de a reduce numărul de angajați la nivelul întregii companii cu 18.000 până anul viitor, mai ales că acum au și Nokia în administrare. Problema este că multe dintre lucrurile dezvoltate de ei nu au ajuns să fie și exploatate sau vândute de către companie, dar asta poate nu este vina departamentului R&D.

Dintre cele mai frumoase și utile lucruri îmi amintesc doar: traducerea limbii engleze în timp real, pe măsură ce vorbești, și PhotoSynth – locul în care cu ajutorul fotografiilor poți vedea în mod 3D o locație geografică (un oraș mai exact), sau cu aceeași tehnologie poți crea vizualizări 3D dintr-o serie de fotografii cu un obiect, explorați site-ul și o să înțelegeți mai bine despre ce este vorba.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: