Nexus 6 până la sfârșitul lunii ?

Publicat pe 13 oct. 2014 - 9:17 de Mîrzac Iulian

Nexus 6

Mai multe surse confirmă zvonurile că Nexus 6 ar putea fi lansat de Google până la sfârșitul lunii. Cu numele de cod Shamu, se pare că va fi produs de Motorola, va avea un ecran de 5.9 inch, cam mare  dacă mă întrebați, dar se pare că smartphone-urile de top se vând doar dacă au și ecran mare deci eu reprezint o nișă. Va intra în competiție cu: noile lansate iPhone 6 Plus și Galaxy Note 4, dar la un preț mai bun așa cum ne-a obișnuit seria Nexus.

Ecranul de 5.9 inch va oferi o rezoluție 2560 x 1440 pixeli și va include un SoC Snapdragon 805 și 3GB RAM. Memoria internă de stocare va fi de 32GB, camerele foto sunt de 13 MP cea principală, și de 2MP pentru cea frontală, legat de sistemul de operare, este așteptat Android L preinstalat.

Va fi un telefon bun sunt convins, dar sper să nu dea Motorola cu „turta în televizor” legat de chestii precum butoanele, ecranul, materiale, pentru că nu au o istorie grozavă cu aceste aspecte.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: