SugarSync mareste capacitatea de stocare a conturilor gratuite la 5GB

Publicat pe 15 nov. 2010 - 11:45 de Tita Mihai

Serviciul de sincronizare SugarSync ofera acum utilizatorilor sai care detin conturi gratuite, o capacitate de stocare mai mare, mai exact 5 GB.  Serviciul este disponibil pentru utilizatorii de Windows si Mac si utilizatorii de smartphone-uri Android, iPhone si Blackberry. Diferenta dintre SugarSync si mult mai popularul Dropbox, este ca SugarSync este mai practic si mai usor de adaptat pentru a fi pe plac fiecarui utilizator.

Puteti sincroniza aproape orice folder din sistemul dumneavoastra sau puteti alege sa sincronizati doar anumite fisiere din acel folder.
Conturile gratuite sunt disponibile pentru oricine se inscrie pe site, dar spatiul de stocare marit poate fi folosit si de utilizatorii deja existenti.
Daca cei 5 GB oferiti nu va sunt suficienti, mai puteti face rost de ceva spatiu in plus cu ajutor serviciului de invitatii oferit de SugarSync.
De exemplu daca un prieten invitat de voi isi deschide un cont de 5GB, prin intermediul invitatiei tale, amandoi ve-ti mai primi inca 500 MB bonus spatiu de stocare.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. brunetu 07/02/2011 at 09:15 - Reply

    … sau folositi SkyDrive (serviciul celor de la Microsoft) care ofera 20 GB parca (gratuit), dar cu limitarea de 50 MB maxim per fisier (asta nu e o problema daca din WinRAR sau programul de back-up/sincronizare alegi sa imparta automat arhiva pe bucati), in conjunctie cu SDExplorer:

    SDExplorer este o extensie de shell care instaleaza un driver pentru a monta un drive virtual care va da acces la spatiul din contul pe care vi l-ati facut pe site-ul celor de la Microsoft (apare ca o partitie normala de hard-drive).

    Trebuie doar sa-i specificati username-ul si parola, si sa nu uitati de limitarea de 50 MB / fisier, dar atentie, nu puteti scrie fisiere in radacina, trebuie sa creati cel putin un folder in care sa puneti fisierele.

    Ar trebui sa aiba si o viteza decenta (asta nu-mi amintesc), Microsoft avand servere mai in fiecare tara.

Postează un comentariu: