Streamus – Ascultă muzică de pe YouTube!

Publicat pe 25 ian. 2015 - 12:37 de Mîrzac Iulian

Streamus

Proiectul a fost închis de Google (YouTube) pentru că încălca politica firmei.

YouTube a lansat un serviciu de audio streaming la sfârșitul anului (deocamdată în beta) prin care poți să asculți orice melodie doar pentru 7.99$ / lună, fără acele reclame enervante care opresc pornirea videoclipului. Streamus este o extensie Chrome care te ajută să faci același lucru, momentan gratuit. Face audio streaming la calitate bună de pe YouTube, și poți crea playlist-uri, căuta melodii direct în interfața pop-up care apare dacă apeși pe icon-ul din dreapta sus a browser-ului după înstalare.

Pare a fi o aplicație creată de Google însă nu, creatorul nu are nici o legătură cu Google, doar a făcut o interfață grafică care seamănă izbitor de mult cu ceea ce numește Google acum „material design” și este implementat pe Android 5.0.

Aplicația are câteva funcții interesante, nu este chiar o simplă aplicație care anulează partea video din streaming.

Streamus are și o funcție radio care îi permite să ruleze automat melodii asemănătoare cu cele pe care le-ai ascultat deja:

  • shufflue, repeat
  • organizare playlist-uri
  • funcție radio
  • share playlist

Streamus nu are nevoie de plata unui abonament, sau YouTube Music Key, pur și simplu merge momentan. Asta până nu impune YouTube niște restricții ori nu cumpără extensia.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: