YouTube fără reclame și cu audio streaming cu plată !

Publicat pe 13 nov. 2014 - 8:35 de Mîrzac Iulian

YouTube a avut mai multe zvonuri în presa de profil tehnologic că vor integra un serviciu de plată. Zvonul a fost adevărat aproape în totalitate și ieri a fost lansat serviciul YouTube Music Key prin care și-au propus ca materialul video să poată fi trimis doar prin audio streaming ca tu să te poți bucura de muzica disponibilă pe YouTube de pe mobil. Trebuie să recunoaștem că sunt foarte multe persoane care ascultă muzică de pe YouTube, i-am văzut în metrou, printre prieteni și la petreceri evident. Asta pentru că este un serviciu de încredere unde găsești aproape orice melodie, iar în cazul în care nu știi cum se numește exact melodia, sistemul de auto sugestii este magnific pentru că învață din numeroasele căutări ale utilizatorilor.

Pentru serviciu ar trebui să plătiți 8 dolari / lună de la 10 dolari cât este abonamentul normal lunar, va elimina reclamele, va permite acces offline la muzică și evident veți avea audio streaming. Mie nu mi se încarcă link-ul lor https://www.youtube.com/red, s-ar putea ca serviciul lor să nu funcționeze în România deocamdată, sau trebuie obligatoriu să primești o invitație pe gmail.

Odată cu lansarea YouTube Music Key au făcut update și la aplicația iOS Youtube care acum va avea un meniu nou numit Music la secțiunea What to Watch. Acolo veți găsi playlist-uri de muzică bazate pe istoricul tău de videoclipuri vizualizate sau playlist-uri grupate pe artiști. Deocamdată nu există o aplicație dedicată YouTube Music Key.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: