Statii de lucru Hi-Tech

Publicat pe 30 mai 2013 - 23:24 de Benţalo Roman

Astăzi aș dori să vă împărtășesc câteva idei găsite pe Internet despre stațiile de lucru HiTech. Astfel de statii de lucru au avantajele sale. Avantajul de baza ar fi că sunt foarte ergonomice precum au și caracteristici foarte interesante, cum ar fi filtrarea aerului și diverse alte sisteme. Prețul poate fi cel mai mare dezavantaj.

iclubby_photobook_page_19iclubby_photobook_page_13

iClubby Workstation

Stația de lucru iClubby de la Gravitonus este o statie de lucru concepută  de genuine Bentley. iClubby opțional poate fi echipat cu un ecran tactil LED 5.8-inch care vă permite să gestionați rapid și ușor sunetul și opțiunile de iluminare. De asemenea puteți să-i montați până la trei monitoare odată.

statii de lucru

Coffee Office Workstation

Echipat cu un monitor tactil și o nișă specială pentru  o stație. Biroul are o formă de ceașcă de cafea care are și o masă de lucru ergonomică. Designer-ul cu siguranță nu s-a gândit și la spațiul mare de care majoritatea angajaților au nevoie să poată da randament la muncă, pare mai mic decat un cub corporatist de 1.5mx1.5m.

Vision-One_1The Vision One_2

The Vision One Computer Desk

The Vision One Computer Desk este mai mult un pupitru pentru gameri. Este dotată cu un subwoofer și cu difuzoare din toate părțile ce vă oferă un sunet de vis. Cel mai interesant lucru că scaunul este preluat de la automobilele Porsche pentru o relaxare cat mai buna în timpul jocului. De asemenea poate fi dotat și cu 3 monitoare.Prețul este de 2600 dolari.

walkstation_0Walkstation

Walkstation

Walkstation este un concept foarte interesant că in locul unui scaun regăsim o  bandă de alergare cu viteze reduse. Căci noi toți știm că programatorii stau numai la calculator din această cauză a apărut și conceptul de a face sport în timpul lucrului, pentru a duce o viață sănătoasă. Dar în rest e ca o masă obișnuită.

Emperor 200

Emperor 200

Pentru sfârșit v-am lăsat cel mai interesant concept de design super elegant și scump, care este echipat cu un ecran tactil și un centru de control și 3 ecrane LED, cu un sistem de filtrare a aerului, și chiar lămpi pentru lumino-terapie și un scaun din piele foarte comod. Pret: 44.750 dolari.

Cum arata statiile voastre de lucru ? Fie ele normale sau Hi-Tech ?

Despre Autor

Sunt un baiat pasionat de aproape tot ce inseamna IT . Scriu la ITnewz.ro in principiu in categoria Cum sa... diverse tutoriale, dar voi aborda si alte genrui de subiecte in curand. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: