Lansare gama noua de produse CANYON Tatoo in Romania !

Publicat pe 30 mai 2013 - 21:18 de Mîrzac Iulian

Casti CANYON Tatoo

Aseara CANYON a prezentat in Club Fabrica noua gama de produse cu care ne-a obisnuit pana acum: casti (in-ear, over-ear, wireless), rucsaci, boxe wireless si altele, cu design tematic. Canyon Tatoo va fi editie limitata deci daca aveti in plan sa va luati vreunul din periferice/accesorii va trebui sa nu stati prea mult pe ganduri. Eu pot sa va zic ca am niste casti de la CANYON ieftine in-ear, nu sunt extraordinare sa zici „pfai ce sunet au” dar totusi se incadreaza in niste limite a „bunului simt”.

De departe cele mai interesante produse lansate (asta e impresia mea) sunt castile. Sunt 4 modele am impresia care au fost prezentate: 2 modele over-ear ca cea din imaginea de sus, o pereche cu fir plat care va ajuta sa nu-l mai innodati in buzunar, si una cu fir normal, o pereche wireless bluetooth over ear care se impatureste si o pereche in-ear.

Am apucat sa ascult doar la castile over-ear din imagine si mi-a placut cum se aud, cel putin dupa testul rapid facut la eveniment. Sunt produse ce par facute din materiale bune si arata bine, poate urmatoarele casti in-ear tot de la ei vor fi.

Au fost prezenti la eveniment: CRBl, Krem, CEO-ul CANYON si Henk Schiffmacher care cei cunoscatori  cu tatuajele ar trebui sa-l stiti sau poate Hanky Panky va spune ceva. Henk Schiffmacher este unul din cei mai cunoscuti artisti de tatuaje din lume si este Olandez. Printre clientii sai se numara: Lady Gaga, Kurt Cobain, Red Hot Chili Peppers, and Pearl Jam

Blogink.ro a fost prezent la eveniment si daca aveti in plan sa va faceti un tatuaj mai intai documentati-va pe blogul lor unde gasiti informatii complete despre asta.

Mai jos prezentarea lor video.

Voi aveti accesorii CANYON ? Ce parere aveti despre brand ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: