Reincarca-ti cartela online cu Kartela.ro !

Publicat pe 3 iun. 2013 - 18:52 de Mîrzac Iulian

kartela.ro

Am gasit un site pe care poti sa-ti incarci rapid cartela de la telefonul tau mobil cu sume intre 1 si 500 Euro (limitele variaza in functie de operator). Asa ca daca ai banii virati pe card nu are rost sa mai mergi la magazin, sa te opresti in strada, acum o sa-ti fie mult mai usor plus ca comsioanele sunt si mai mici am impresia decat la e-pin.ro (aparatele stradale prezente acum din cate stiu in toate orasele mari din tara).

Este un serviciu Netopia MobilPay (lider de piata in Romania pe segmentul microplati, si un important jucator pentru platile cu cardul), si a fost lansat pe 2 Martie pentru a usura viata multor persoane aflate in situatia prezentata mai sus. Se pot efectua incarcari pentru Vodafone, Orange si Cosmote Romania.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

3 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Bogdan 04/06/2013 at 11:18 - Reply

  Cred ca e putin mai ieftin si mai sigur sa incarci direct la operator, Cosmote are chiar pe pagina principala optiunea de reincarcare, iar la Vodafone se poate face din MyVodafone.
  Avantajul Kartela ar fi sistemul de PunKte oferite indiferent de operatorul pentru care se face incarcarea.

  • Ramona 28/11/2014 at 11:17 -

   Nu neaparat sa stii, eu imi incarc in fiecare luna de pe https://www.re-incarcare.ro/ si au cam aceleasi beneficii…avantajul este ca nu iti trebuie cont. Plus ca, mai organizeaza tot felul de concursuri si mai poti sa primesti credit gratis :)

  • Mîrzac Iulian 28/11/2014 at 12:06 -

   Buna Ramona,

   Multumim pentru recomandare.
   P.S. Nici pe Kartela.ro nu-ti trebuie cont obligatoriu, si oricum contul te ajuta cu un istoric, cu dovezi daca sunt erori la plati :P contabilitate personala.

Postează un comentariu: