Sosia lui Nexus 7 – ASUS MeMo Pad 7 ajunge luna aceasta in magazine !

Publicat pe 14 ian. 2013 - 20:11 de Mîrzac Iulian

ASUS MeMo Pad 7

ASUS tocmai a lansat public MeMo Pad o tableta de 7 inch care seamana izbitor cu Google (Asus) Nexus 7. Se va lansa aceasta luna si va avea un pret de pornire de 149$ adica mai putin ca Acer B1 care se zvoneste ca va avea un pret de 99-199$ insa probabil ca se va vinde la acelasi pret fiind doua produse aproape identice. In Romania as zice ca pretul va fi ca si al lui Nexus 7 la care se gaseste acum, aproximativ 1.000 RON adica.

MeMo Pad va veni cu Android 4.1 Jelly Bean preinstalat, un procesor de 1Ghz, si ecran de 7 inch si rezolutie de 1024×600 pixeli, memoria RAM de 1GB, si stocare de 8GB/16GB in functie de versiune alaturi de 5GB disponibili pentru stocare in cloud din partea ASUS cu ajutorul ASUS WebStorage.

Va fi disponibil direct de la producator si de la partenerii din fiecare tara incepand cu aceasta luna. Se pare ca pentru SUA tableta va oferi servicii precum Hulu Plus, Netflix, HBO Go si altele. MeMo Pad se va lansa in mai multe culori: alb, gri si roz.

Cam atat despre MeMo Pad deocamdata, noi informatii de la Mobile World Congress – Barcelona in curand si speram la un review.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Eddie Peterson 17/01/2013 at 02:18 - Reply

    tableta asta cu acer iconia, e super tare ca procesare, matura pe jos cu celelate aparute mai ales cu ip-adul, mai are si un card und eiar poti baga informatii, memorie dubla, pretul e pe jumatate, finisaj de exceptie, aspect curat, calitate.

Postează un comentariu: