Acer Iconia B1 – o noua tableta de buget !

Publicat pe 21 dec. 2012 - 17:56 de Mîrzac Iulian

Acer B1Google Nexus 7 este poate una din cele mai ieftine tablete lansate de un brand mare, dar si performanta, este cea mai buna alegere la ora asta, gasindu-se si la 1.499 lei chiar varianta cu 3G. Dupa cum ati vazut in review-ul nostru acumulatorul tine si 8-10h navigand pe Internet sau uitandu-te la filme, iar de platforma Tegra 3 nu mai discutam, ofera si performante grafice foarte bune. Asta nu-i impiedica pe cei de la Acer sa vina cu o tableta si mai ieftina tot de 7 inch si care se pare va veni tot cu Android 4.1 Jelly Bean.

Acer Iconia B1 va avea un SoC Mediatek dual-core tactat la 1.2 Ghz si 512 MB RAM, pentru stocare va avea 8GB memorie interna, nu vor lipsi GPS-ul, Bluetooth 4.0 si un slot microSD (care orice detinator Nexus 7 si-l doreste). Testele facute de FCC arata si existenta unui slot SIM insa nu se stie daca va fi neaparat pentru date sau doar va fi pentru o functie voce.

Se pare ca procesarea grafica va fi facuta cu ajutorul unui PowerVR SGX 531 GPU, si am uitat sa precizez rezolutia ecranului este mai mica ca la Nexus 7 (1024×600 pixeli).

Zvonurile arunca cu preturi de 99$ sau 199$ dar cel mai probabil va fi un competitor pentru Nexus 7 si va fi 199$ sau mai ieftine cu putin.

Acer B1 2

Acer B1 3

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. tottyovi 27/12/2012 at 23:55 - Reply

    pretul e ok…si design-ul, dar pacat ca e acer. sunt produse destul slabe din punct de vedere al calitatii. si totusi procesorul e cam lent dar la banii astia e best buy

Postează un comentariu: