Windows RT ar putea folosi noul SoC Tegra 4 !

Publicat pe 14 ian. 2013 - 19:40 de Mîrzac Iulian

NVIDIA Tegra 4

La ora actuala Microsoft Surface RT este echipat cu SoC-ul Tegra 3 quad-core de la NVIDIA, asadar ar fi logic sa continue pe acelasi fir si anul acesta cu Tegra 4 pentru noua generatie a tabletei Surface. Se asteapta ca NVIDIA sa inghita mai mult din piata de dezvoltatori de tablete anul acesta, datorita succesului foarte mare pe care l-a avut pana acum.

„NVIDIA colaboreaza de mult timp cu Microsoft oferind tehnologie de procesare grafica GPGPU, in timp ce cererea pentru procesare GPU a crescut. Astea sunt cateva avantaje care ar putea ajuta NVIDIA sa devina competitiva in piata de tablete Windows RT”, spune Eric Lin, Analyst Digitimes.

Lin crede ca NVIDIA ar putea crea chiar un ecosistem tinand cont ca deja au lansat acea consola portabila Project Shield, dar care pare doar un produs de test din moment ce poate rula si jocuri de PC si de Android.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: