Demonstratie pentru spray-ul hidrofob Liquipel 2.0 testat pe iPhone 5 [Video]

Publicat pe 14 ian. 2013 - 20:29 de Mîrzac Iulian

Transformarea telefoanelor/altor gadgeturi in dispozitive rezistente la apa nu este o noutate ! Si anul trecut si acum mai mult timp au fost facute demonstratii cu spray-uri care fac ca apa sa fie respinsa de pe suprafata pe care este pulverizat (aproape orice tip de material/suprafata in ultima vreme).

Anul acesta la CES 2013 Las Vegas, Liquipel 2.0 a fost imbunatatit, si acum se pare ca respinge de 100 de ori mai bine apa decat prima versiune. A fost testat in acest scurt video. Un iPhone 5 a fost dat cu acest spray in interiorul carcasei si peste carcasa lui pentru a-l proteja de apa la submersie.

Substanta din spray-ul Liquipel 2.0 pe langa faptul ca poate tine apa de 100 de ori mai bine departe de telefon, poate rezista 30 de minute la un metru sub apa, timp in care iti poate proteja gadgetul tau preferat. Slabe sanse sa ajunga si in Romania acest produs insa in SUA va avea un pret de 60$.

Priviti videoclipul de mai jos !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. bita 14/01/2013 at 21:19 - Reply

    Pana la urma o sa ajunga si in Romania acest produs.

Postează un comentariu: