Sony Ericsson Xperia ACTIVE – Unboxing si pareri

Publicat pe 2 dec. 2011 - 21:06 de Mîrzac Iulian

Cel mai cautat telefon pentru amatorii de sporturi extreme, rezistent la socuri, apa si praf se afla in teste la ITnewz. Telefonul ma asteptam sa fie mai mare, nu stiu de ce, probabil reclamele cu el m-au cam pacalit. Incape perfect in palma si detii controlul in totalitate asupra telefonului doar cu o mana. Poti sa-l aprinzi/inchizi, da volumul mai tare mai incet si atinge cu usurinta ecranul.

SonyEricsson a pregatit foarte bine carcasa lui Xperia Active pentru conditii nefavorabile. Este o imbinare de aluminiu, cauciuc si un plastic special care este fin la atingere. Porturile micro USB si audio de 3.5 mm sunt protejate de doua capace care au garnituri de cauciuc, insa protectia serioasa este oferita de un al doilea capac tot cu garnitura de cauciuc care acopera partea electronica care la un alt telefon ar fi fost descoperita.

Sunetul lui Xperia Active este extraordinar dupa cum ne-a obisnuit Sony Ericsson pana acum cu telefoanele si castile lor. Castile sunt foarte confortabile sunetele se aud foarte clar si ofera un bass foarte puternic.

Pachetul o sa va socheze in mod placut daca-l veti cumpara. Pe langa cablul USB si incarcator, veti avea castile Sony Ericsson in-ear de calitate foarte buna cu microfon si buton, suport pentru urechi pentru casti ca sa fii sigur ca iti raman castile pe loc chiar si cand alergi, un strap de cauciuc pentru mana, un capac separat de culoare alba si Live Wire care este un mini display cu touchscreen si doua butoane (ceva de genul iPod Nano dar mai mic), si iti afiseaza toate informatiile importante de pe telefon prin Bluetooth. Afiseaza ora, te anunta cand primesti apel, e-mail, poti porni/opri muzica. Live Wire are si un suport de prindere si un fel de bratara care se monta pe brat.

Telefonul se poate gasi la Quick Mobile.ro, iar mai multe veti afla in reviewul complet ce va urma.

Video unboxing Sony Ericsson Xperia Active

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: