Amazon Kindle Fire – Unboxing si pareri

Publicat pe 4 dec. 2011 - 17:37 de Mîrzac Iulian

Cea mai cautat tableta dupa iPad se afla la noi pe linia de testare si i-am facut un scurt unboxing sa vedeti ce cuprinde pachetul si sa vedeti designul acesteia. Amazon Kindle Fire a fost anuntata ca iPad killer, deocamdata inca o testez, nu ma pronunt insa sa va spun cate ceva despre ea.

In primul rand trebuie sa stiti ca Amazon Kindle Fire are touchscreen color, deci nu este ca si un e-book reader cum ne-a obisnuit pana acum Amazon, este de 7 inci cu rezolutie 1024 x 600 pixeli. Designul cutiei este foarte simplu si ca accesorii ofera doar incarcatorul, cat despre designul tabletei, aceasta ne aduce aminte de Blackberry Playbook.

Foloseste ca sistem de operare Android Gingerbread insa este extraordinar de mult customizat, singurele elemente care aduc a interfata de la Android sunt: bara de notificare de sus si poate butoanele de jos pentru Home, Back si Optiuni. Are cateva aplicatii preinstalate: Facebook, E-mail client, Pulse (rss reader), Contacts, IMDb, Pandora, QuickOffice.

Am incercat un e-book in format PDF de pe calculator, incarca destul de bine fisierul, care mai contine si imagini.

Tableta se gaseste la Quick Mobile.ro dar pentru mai multe despre Amazon Kindle Fire veti afla in review-ul ce urmeaza.

Specificatii:

  • ecran 7 inci, IPS si rezolutie 1024 x 600 pixeli
  • procesor 1Ghz dual-core
  • 8 Gb memorie (ramai cu 6 Gb liberi), dar Amazon ofera spatiu de stocare online infinit pentru orice downloadezi in Cloud;
  • acumulatorul rezista 8h pentru citit sau 7.5h de playback video cu wifi-ul dezactivat;
  • USB 2.0, audio 3.5 mm
  • 413 grame
  • formate suportate: Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI, PRC, Audible (AA, AAX), DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP, non-DRM AAC, MP3, MIDI, OGG, WAV, MP4, VP8.

Amazon Kindle Fire – Unboxing

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: