Cum stăm cu Social Media în România – Septembrie 2014

Publicat pe 24 sept. 2014 - 8:39 de Mîrzac Iulian

Social Media Romania - Septembrie 2014

Cea mai mare creștere o vedem anul acesta pe Instagram. Dacă în Februarie ZeList a numărat 77.152 conturi acum sunt 140.272 de conturi, o dublare a numărului de conturi poate însemna o creștere continuă și anul viitor, eu nu-l utilizez, nu prea comunic prin fotografii făcute cu telefonul. Au fost câteva campanii pe Instagram și asta mai mult ca sigur a ajutat la creșterea numărului de conturi, numărul de utilizatori activi totuși nu are o mare creștere deci dacă nu vor găsi lucruri interesante în rețea ar putea fi o creștere artificială… temporară. Nici Twitter nu are o evoluție grozavă, a rămas la un nivel scăzut de utilizare, lumea trebuie să aibă ce să spună pe Twitter, este o unealtă grozavă pentru revoluții am învățat :) sau un loc bun de a lansa un zvon dacă ești o persoană importantă.

Facebook, WhatsApp și YouTube rămân cele mai utilizate canale de social media, pentru că sunt și cele mai interactive. Genul de implicare cum a fost la Telekom cu hashtag-ul #fanmagenta și aplicația lor de mobil care conecta mai multe orașe ajută foarte mult la educarea celor care nu folosesc rețelele de socializare sau nu folosesc toate funcțiile lor.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: